WERKEN BIJ

Al 25 jaar een begrip bij hoveniers en tuinarchitecten voor het meest complete assortiment tuinplanten. Ons enthousiaste en kundige team staat klaar om u te ondersteunen bij het samenstellen van uw bestelling. Ons totaal assortiment en ons uitgebreide netwerk maakt ons uniek.

Wij werken met een gezellig en ervaren team waarvan sommige collega's al lange tijd bij ons werken. We zijn een familiebedrijf en dat maakt de sfeer betrokken en de lijnen zijn kort omdat de eigenaar al 25 jaar iedere dag hard meewerkt met de dagelijkse gang van zaken.

Hard werken, gezelligheid maar vooral open en eerlijkheid loopt als een rode draad door het bedrijf.

VACATURE
ALGEMEEN MEDEWERKER KWEKERIJ

Als algemeen medewerker ben je in teamverband medeverantwoordelijk voor de kwekerij van een breed assortiment tuinplanten. Je bent onderdeel van een team enthousiaste en hardwerkende collega's met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wisselende taken. 

Functie eisen;
- Collegiale en gemotiveerde werkhouding
- Geen 9 tot 5 mentaliteit

We ontvangen graag uw sollicitatie of eventuele vragen:

Van Oirschot Tuinplanten bv
Gommelsestraat 16
5074 PC Biezenmortel

T 013 – 511 30 86
E info@vanoirschot.nl 

DAGELIJKSE WERK

Het te verzetten werk bij Van Oirschot is heel afwisselend. Het werk varieert van het knippen van stekken en het wegsteken daarvan tot het oppotten en verzorgen van het plantgoed. Er wordt gezaaid, gerooid en geplant.

Onze klanten bestellen bij onze vakkundige in- en verkopers. Daarna worden de bestellingen van A tot Z compleet gemaakt, vakkundig verpakt en klaargezet en de klanten komen ze zelf halen of we leveren het af bij hun eigen bedrijf of klantenkring.

SAMENWERKEN STAAT CENTRAAL

In totaal werken er bij Van Oirschot Tuinplanten vijftien mensen in vaste dienst.

Daarnaast hebben we een heel speciale band met leerwerkbedrijf de Diamant-groep uit Tilburg. De planten, bomen en struiken die we kweken, worden door tien van hun medewerkers verzorgd en op afroep zetten we het Diamant-team in bijvoorbeeld als het tijd is om grote partijen op te potten.

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

De Diamant-groep uit Tilburg is een leerwerkbedrijf voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Een van de bedrijfsonderdelen van die groep is Groen Xtra. Iedereen die daar werkt heeft groene vingers en als Van Oirschot ergens om verlegen zit, zijn het dit soort handen.

We zijn daarom erg blij met het werk dat het team van de Diamant-groep voor ons bedrijf verzet in hun kwekerij en bij het stekbedrijf. 

Verder is de de grote hobby van Karel van Oirschot het restaureren van bijzondere vrachtwagens. Hij zet deze graag in om speciale wensen te vervullen.

ÉÉN MILJOEN STEKKEN

Bij onze kwekerij worden jaarlijks maar liefst één miljoen vaste planten en heesters in eigen beheer gekweekt. Bij dit professionele stekbedrijf worden de stekken geknipt voor zowel eigen kweek, als externe opdrachtgevers.

Contact


Voor prijzen, actuele voorraad of gewoon ter kennismaking, neem gerust contact met ons. Uw contactpersoon Harold, Rick of Ronald maakt graag tijd voor u. 

Van Oirschot Tuinplanten
Gommelsestraat 16
5074 PC Biezenmortel

T +31 (0)13 5113086 
E info@vanoirschot.nl