ASSORTIMENT SOLITAIREN KWEKERIJ

Als het even kan verdient een tuin een unieke boom. Een solitaire is een boom die heel mooi tot zijn recht komt als hij alleen staat maar solitairen kunnen ook naast elkaar of als groep geplaatst worden. Denkt u hierbij maar aan een rij mooie fruitbomen of bloesembomen. Schitterend alleen maar naast elkaar ook een lust voor het oog. 

Ons team bij van Oirschot heeft zelf een breed assortiment of speurt graag voor u naar de blikvangers in de tuin. 

TOTAAL ASSORTIMENT TUINPLANTEN

GEEN BESTRIJDINGSMIDDELEN

15 HECTARE
VOLLEGRONDTEELT

7 HECTARE
CONTAINERTEELT

1 HECTARE
KASTEELT

BESTELLING COMPLEET MAKEN

Als iemand beweert dat Van Oirschot alle tuinplanten aanbiedt, liegt hij niet. Onze eigen voorraad is weliswaar groot, maar voor de hele speciale wensen zijn we er ook. We houden van prachtige tuinen en speuren met plezier naar de juiste plant of boom. Uw speciale wens is bij ons in goede handen, ook onderscheidende en unieke bomen kunnen we snel en scherp leveren.

Geef hier uw bestelling door, dan werkt ons enthousiaste team uw bestelling van A tot Z af. Er zal geen boom ontbreken.

BESTEL BIJ KENNER

Als u contact met ons opneemt krijgt u Rick, Ronald of Harold aan de telefoon. Zij hebben een enorme kennis van ons assortiment en kunnen u op allerlei vlakken adviseren. Verder hebben zij goed inzicht in de beschikbare voorraden en prijzen.

Nadat we uw bestelling compleet hebben ontvangen gaan we voor u aan de slag. U ontvangt een duidelijk overzicht van uw keuze en de gevraagde aantallen, de levertijd en de prijzen.

ALTIJD OP VOORRAAD

Na uw akkoord op de offerte begint het verzamelen van uw bestelling. Wij hebben een zeer compleet assortiment uit eigen kweek. Verder hebben wij een grote netwerk om zo nodig uw order compleet te maken. U ontvangt altijd alles van ons in één levering.

Wij vinden het echt een uitdaging het onmogelijke voor u waar te maken en durven dan ook wel te zeggen; als wij het niet kunnen leveren dan is het er niet. Is het bijvoorbeeld een seizoensgebonden plant dan houden wij vinger aan de pols, als dat gewenst is, totdat de plant weer te verkrijgen is.

PICK UP AND GO OVERDEKT

Als we uw bestelling verzameld hebben zorgen wij dat alles veilig verpakt klaar staat op het afgesproken moment. Ons bedrijf is zeer makkelijk aan te rijden omdat het aan goede ontsluitingswegen ligt tussen Den Bosch en Tilburg

Eenmaal bij ons aangekomen kunt u gemakkelijk uw wagen kwijt bij ons overdekte laadperron. Terwijl u geniet van een lekker kopje koffie laden wij secuur en vakkundig uw bestelling in. Zo bent u snel weer op weg.

Ook 's avonds bent u, op afspraak, van harte welkom.

 OP LOCATIE BEZORGD

Mocht u op locatie of op de zaak ook lekkere koffie hebben dan komen we de bestelling graag bij u brengen.

Wij leveren door heel Nederland en beschikken over eigen vrachtwagens en transportbussen om de bestelling goed en veilig verpakt bij u aan te leveren.

Hierna kunt u aan de slag met wat u het liefste doet, het maken van de mooiste groenprojecten.

Contact


Voor prijzen, actuele voorraad of gewoon ter kennismaking, neem gerust contact met ons. Uw contactpersoon Harold, Rick of Ronald maakt graag tijd voor u. 

Van Oirschot Tuinplanten
Gommelsestraat 16
5074 PC Biezenmortel

T +31 (0)13 5113086 
E info@vanoirschot.nl