HOE WERKT HET IN DE PRAKTIJK

Hoveniers en andere groenbedrijven hebben bij Van Oirschot alle keuze. Het assortiment tuinplanten is compleet en alle planten zijn van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit. Wij bieden u alle tuinplanten aan, ook de soorten die we niet zelf kweken. Ons team bij van Oirschot speurt graag voor u naar de blikvangers in de tuin met behulp van ons uitgebreide netwerk. 

Ons stappenplan

Bestellen bij de kenners


Eén vast contactpersoon met kennis van zaken, inzicht in voorraden en prijzen. Hebben wij het zelf niet dan spreken we ons grote netwerk aan.

Verzamelen van de bestelling


Als we uw complete bestelling ontvangen hebben, we gaan uw order verzamelen en zorgen we dat hij zo snel mogelijk klaar staat.

Pick up and go overdekt


Regen of zonneschijn bij ons haalt u uw producten overdekt op. Terwijl u geniet van een kopje koffie laden wij uw spullen snel en vakkundig in.

Op locatie bezorgd


Toch liever laten bezorgen? Ook dat is voor ons geen probleem. Als de bestelling klaar staat leveren we op afspraak op het gewenste adres.

#1 BESTELLEN BIJ DE KENNERS

Als u contact met ons opneemt krijgt u Rick, Ronald of Harold aan de telefoon. Zij hebben een enorme kennis van ons assortiment en kunnen u op allerlei vlakken adviseren. Verder hebben zij goed inzicht in de beschikbare voorraden en prijzen.

Nadat u uw bestelling aan ons heeft doorgegeven gaan wij voor u aan de slag. U ontvangt een duidelijk overzicht van de bestelling, de levertijd en de prijzen.

#2 VERZAMELEN VAN DE BESTELLING

Dan begint het verzamelen van uw bestelling. Wij hebben een zeer compleet assortiment uit eigen kweek maar mochten we iets niet hebben dan raadplegen wij ons grote netwerk om zo uw order compleet te maken. 

Wij vinden het echt een uitdaging het onmogelijke voor u waar te maken en durven dan ook wel te zeggen; als wij het niet kunnen leveren dan is het er niet. Is het bijvoorbeeld een seizoensgebonden plant dan houden wij vinger aan de pols, als dat gewenst is, totdat de plant weer te verkrijgen is.

#3 PICK UP AND GO OVERDEKT

Als we uw bestelling compleet hebben zorgen wij dan hij goed verpakt klaar staat op het afgesproken moment. Ons bedrijf is zeer makkelijk aan te rijden omdat het aan goede ontsluitingswegen ligt tussen Den Bosch en Tilburg

Eenmaal bij ons aangekomen kunt u gemakkelijk uw wagen kwijt bij ons overdekte laadperron. Terwijl u geniet van een lekker kopje koffie laden wij secuur en vakkundig uw bestelling in. Zo bent u snel weer op weg.

Ook 's avonds bent u bij ons van harte welkom.

#4 OP LOCATIE BEZORGD

Mocht u op locatie ook lekker koffie hebben dan brengen wij graag uw bestelling op afspraak. 

Wij leveren door heel Nederland en beschikken over eigen vrachtwagens en transportbussen om de bestelling goed en veilig verpakt bij u aan te leveren.

Hierna kunt u aan de slag met wat u het liefste doet, het maken van de mooiste groenprojecten.

Voor wie wij werken

 
Groenvoorzieners en hoveniers

Als groenvoorziener of hovenier houdt u zich ook dagelijks bezig met onderhoud van tuinplanten en bomen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor tips, inspiratie en aanvulling op huidige beplanting. Ook kunt u uw klant meenemen om samen de juiste keuze te maken of samen ideeën op te doen. Zo levert u straks weer een schitterende tuin op aan een tevreden klant.


Handelskwekerijen

Het leveren in grote hoeveelheden is ook bij u niet onbekend. U weet net als wij dat de snelle levering en goede kwaliteit cruciaal zijn. Dit mag u van ons ook verwachten. Snel en makkelijk bestellen, wij regelen de hoeveelheden en zorgen dat het op de afgesproken tijd klaar staat. Geen gedoe met laden of afgeven op locatie, wij regelen dat allemaal snel en vakkundig voor u. 


Collega kwekers

Samenwerking met onze collega-kwekerijen is een groot onderdeel van ons succes. Alleen samen kunnen we uw en onze klanten goed bedienen. Wij leveren wat u zoekt en kweken wij het niet zelf, dan kunnen we ons uitgebreide netwerk aanspreken om uw bestellingen snel te leveren. Wij zorgen dat het op tijd voor u klaar staat en laden of leveren alles snel en vakkundig.


Tuinarchitecten en ontwerpers

Misschien heeft u al een schitterend ontwerp gemaakt voor uw klant en wilt u met hen langs komen om samen langs ons assortiment te rijden. Of u wilt gewoon de mooiste tuinplanten en bomen voor de beste prijs. U geeft aan wat u nodig heeft en wij gaan voor u aan de slag. Zo komt uw ontwerp straks volledig tot zijn recht en heeft u uw visitekaartje weer afgegeven!

MET KLANTEN OP REIS

Kom samen met uw klant inspiratie opdoen in onze kassen en kwekerij. U zult versteld staan! Het helpt om de juiste keuzes te maken, misschien nog van mening te veranderen en goeie beslissingen te nemen. Maar bovenal is het gewoon leuk! Vooral als alles in bloei staat en uitgelopen is, is een bezoek aan onze kwekerij een feest voor het oog.

Laat het ons graag weten als u met uw klant langs wilt komen en reken op een groot assortiment en de Brabantse gastvrijheid.

OPENINGTIJDEN

Maandag t/m vrijdag van 07:30 – 18:00 uur
Zaterdag van 07:00 – 10:00 uur

Wij zijn 6 dagen per week geopend maar ook na sluitingstijden staan we graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op en we maken een afspraak.

Contact


Voor prijzen, actuele voorraad of gewoon ter kennismaking, neem gerust contact met ons. Uw contactpersoon Harold, Rick of Ronald maakt graag tijd voor u. 

Van Oirschot Tuinplanten
Gommelsestraat 16
5074 PC Biezenmortel

T +31 (0)13 5113086 
E info@vanoirschot.nl