COMPLEET ASSORTIMENT

Hoveniers en andere groenbedrijven hebben bij Van Oirschot een ruime keuze. Het assortiment tuinplanten is compleet en alle planten zijn van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit. Van Oirschot biedt alle tuinplanten aan, ook de soorten die ze niet zelf kweekt.

Hoe dat werkt? U levert uw bestelling aan en mochten wij iets niet zelf in huis hebben dan kopen wij dit bij collega tuinbedrijven en kwekerijen. Wij verzamelen alles voor u en zorgen dat het klaar staat op de afgesproken tijd of we bezorgen het voor u op locatie.


GEEN GEBRUIK VAN BESTRIJDINGSMIDDELEN

TOTAAL ASSORTIMENT TUINPLANTEN

15 HECTARE
VOLLEGRONDTEELT

1 HECTARE
KASTEELT

7 HECTARE
CONTAINERTEELT

VASTE PLANTEN

Er zijn enorm veel verschillende vaste planten. Ze zijn er in allerlei kleuren en vormen. Met het samenstellen van een tuin met vaste planten wordt er vaak opgelet dat ze elkaar opvolgen in bloei. Het hele jaar een mooie tuin is het resultaat.

Bij van Oirschot kunnen wij u alle tuinplanten aanbieden.

LEES MEER

BOMEN

Van Oirschot biedt alle mogelijke bomen in allerlei vormen en maten. Soms is het nodig een jonge boom te planten en een andere keer juist een meer volwassen boom. En wat te denken van bomen als erf afscheiding of om inkijk te maskeren, mogelijkheden te over.

Hoveniers en groenvoorzieners zijn van harte welkom om met hun klant de juiste keuze te maken of hun eigen bomen uit te kiezen.

LEES MEER

SOLITAIREN

Als het even kan verdient een tuin een unieke boom. Een solitaire is een boom die heel mooi tot zijn recht komt als hij alleen staat maar solitairen kunnen ook naast elkaar of als groep geplaatst worden, denkt u hierbij maar aan mooie fruitbomen of bloesembomen. Schitterend alleen maar naast elkaar ook een lust voor het oog. 

Ons team bij van Oirschot heeft zelf een breed assortiment of speurt graag voor u naar de blikvangers in de tuin. 

LEES MEER

HEESTERS

Onder heesters verstaan we alle struikachtige planten. Ze vertakken al dicht bij de grond of zelfs al in de grond. Ook heesters zijn er in heel veel typen. Schitterend bloeiende lavendel of strakke buxus-achtige, wij hebben ze allemaal.

Heesters geven meer vulling in een tuin en hebben over het algemeen wat minder aandacht nodig dan vaste planten. Van beiden kweken wij er jaarlijks meer dan 1 miljoen. Keuze te over dus.


LEES MEER

HAAGPLANTEN

Haagplanten lenen zich erg mooi voor erfscheiding maar ook privacy en een kleurrijke achtergrond zijn veel gehoorde redenen om haagplanten in een tuin te zetten.

Kiest u voor een strakke haag of juiste een lossere variant? Bij ons kunt u ze allemaal bekijken en zo de juiste keuze maken als groenprofessional of juist samen met uw klant.

LEES MEER

MEER WETEN?

Voor prijzen, actuele voorraad of gewoon ter kennismaking, neem gerust contact met ons op voor al uw vragen. Uw contactpersoon Rick, Harold of Ronald maakt graag tijd voor u. 

Onze locatie is vlakbij de ontsluitingsweg tussen Den Bosch en Tilburg.

T +31 (0)13 5113086
E info@vanoirschot.nl

25 JAAR KENNIS EN ERVARING

Onze kennis is door de ervaring gegroeid, maar als we eerlijk zijn danken we de uitbreiding van het tuinplantenassortiment ook aan u. Toen we begonnen, kweekten we alleen bodembedekkers en rhododendron dus kwam het geregeld voor dat klanten naar tuinplanten vroegen die we zelf niet kweekten. Iemand ‘nee’ verkopen ligt niet in onze aard en extra service verlenen, staat centraal.

Populaire tuinplantensoorten kwamen er zodoende alsnog. We kunnen wel stellen dat ons assortiment uit liefde voor het vak is gegroeid. Nu kunnen we trots zeggen dat we u alle mogelijke tuinplanten kunnen leveren die beschikbaar zijn. Onze in- en verkopers vinden het een uitdaging het meest onmogelijke toch waar te maken voor u. Mochten we het zelf niet hebben, we hebben een groot netwerk waarmee we nauw samenwerken. Uiteraard krijgt u het als één levering geleverd van ons.

Contact


Voor prijzen, actuele voorraad of gewoon ter kennismaking, neem gerust contact met ons. Uw contactpersoon Harold, Rick of Ronald maakt graag tijd voor u. 

Van Oirschot Tuinplanten
Gommelsestraat 16
5074 PC Biezenmortel

T +31 (0)13 5113086 
E info@vanoirschot.nl