WERKEN BIJ

In totaal werken er bij Van Oirschot Tuinplanten tien man in vaste dienst. Daarnaast hebben we een heel speciale band met leerwerkbedrijf de Diamant-groep uit Tilburg.

Werken bij Van Oirschot Tuinplanten

In totaal werken er bij Van Oirschot Tuinplanten tien man in vaste dienst. Daarnaast hebben we een heel speciale band met leerwerkbedrijf de Diamant-groep uit Tilburg. De planten, bomen en struiken die we in het kassencomplex in Oisterwijk en Berkel-Enschot kweken, worden door tien van hun medewerkers verzorgd en op afroep zetten we het Diamant-team in op onze hoofdvestiging, bijvoorbeeld als het tijd is om grote partijen op te potten.

Onze samenwerking met Diamant is doorspekt van wederzijds respect, plezier en intensief overleg en contact.
 
Het werk

Het te verzetten werk bij Van Oirschot verschilt per locatie. Het werk varieert van het knippen van stekken en het wegsteken daarvan tot het oppotten en verzorgen van het plantgoed. Er wordt gezaaid, gerooid en geplant. De bestellingen worden van A tot Z compleet gemaakt, vakkundig verpakt en klaargezet en klanten komen ze zelf halen of we leveren het af bij hun eigen bedrijf of klantenkring.