WERKEN BIJ

In totaal werken er bij Van Oirschot Tuinplanten vijftien man in vaste dienst. Daarnaast hebben we een heel speciale band met leerwerkbedrijf de Diamant-groep uit Tilburg.

Vacatures, stages, afstuderen

Werken bij Van Oirschot Tuinplanten staat gelijk aan het beleven van een mooie tijd. Het team is jong, iedereen is tussen de 20 en 40 jaar oud. De sfeer op ons bedrijf is gemoedelijk en er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Al onze medewerkers leveren een professionele bijdrage en hebben hart voor de zaak, de planten en elkaar. 

In- & verkoper kwekerij

In- & verkoper kwekerij: Je bent in teamverband medeverantwoordelijk voor de in- en verkoop van een breed assortiment tuinplanten. Je maakt zelfstandig verkoopoffertes, behandelt in- & verkooporders en onderhoudt contacten.

Functie eisen;


Stage / afstuderen

Van Oirschot Tuinplanten verwelkomt alle studenten met een groen hart. Voor stagiaires en afstudeerders is er altijd plaats en we maken echt tijd voor je vrij. 

Alle disciplines, van hoog tot laag, kunnen bij ons terecht. In het verleden liepen er studenten stage van HAS-opleidingen, middelbare tuinbouwscholen, lagere agrarische scholen (LAS) en het moeilijk lerend onderwijs.

Reken op een fijne stage: je zult de eerste niet zijn die hier blijft plakken.

Reacties en vragen

We ontvangen graag uw sollicitatie of eventuele vragen:

Gebr. van Oirschot Tuinplanten BV
Gommelsestraat 16
5074 PC Biezenmortel

Tel: 06 – 53 36 85 34 / 013 – 511 30 86

Email: info@vanoirschot.nl