WERKEN BIJ

In totaal werken er bij Van Oirschot Tuinplanten tien man in vaste dienst. Daarnaast hebben we een heel speciale band met leerwerkbedrijf de Diamant-groep uit Tilburg.

Diamant groep

De Diamant-groep uit Tilburg is een leerwerkbedrijf voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Een van de bedrijfsonderdelen van die groep is Groen Xtra. Iedereen die daar werkt heeft groene vingers en als Van Oirschot ergens om verlegen zit, zijn het dit soort handen.

We zijn daarom erg blij met het werk dat het team van de Diamant-groep voor ons bedrijf verzet in hun Kwekerij en bij het Stekbedrijf.
 
Eén miljoen vaste planten en heesters

Bij de Kwekerij, gevestigd op het terrein van de Abdij Koningshoeven in Berkel-Enschot, worden jaarlijks maar liefst één miljoen vaste planten en heesters in eigen beheer gekweekt. In het professionele Stekbedrijf worden stekken geknipt voor zowel eigen kweek, als externe opdrachtgevers. Voor het knippen van die stekken behoort Van Oirschot Tuinplanten tot de grootste opdrachtgevers.

Aangezien we meer dan tevreden waren over de samenwerking met de mensen van Diamant hoefden we niet lang na te denken toen er bedrijfsuitbreiding kwam. Met de komst van ons kassencomplex in Oisterwijk hebben we de samenwerking met Diamant verstevigd qua werkzaamheden en omvang.

Daar werkt vrij constant een vaste ploeg van hun medewerkers.