KWEKERIJ VAN FORMAAT

Wat ooit met een kweektunneltje achter het ouderlijk huis begon, is nu een tuinplantenkwekerij van internationaal formaat.

Tuinplanten

Tuinplanten, het is een behoorlijk breed begrip. Bij Van Oirschot verstaan we er alle planten onder die in een tuin of plantsoen voorkomen. Van bodembedekker tot haag en van laanboom tot de allerkleinste plant die de plantenbak siert. In Biezenmortel kunnen we alle planten leveren die u zoekt en dat is geen valse belofte. In huis kweken we een ruime keuze rhododendron, bodembedekkers / heesters, coniferen, taxus, buxus, prunus, siergrassen en olijfbomen. Er zijn laan- en leibomen (in alle formaten) en vele soorten vaste planten.

Dat wat niet standaard in huis is, wordt ingekocht en de voltallige bestelling die op uw wacht is van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit.
 
We maken uw hele plantenlijst compleet

Als iemand beweert dat Van Oirschot alle tuinplanten aanbiedt, liegt hij niet. Onze eigen voorraad is weliswaar groot, maar voor hele speciale wensen zijn we er ook. We houden van prachtige tuinen en speuren met plezier mee naar de juiste plant of boom. Uw speciale wens is in goede handen, ook onderscheidende en unieke planten kunnen we snel en scherp leveren.

Geef uw plantenlijst door, dan werkt ons enthousiaste team uw bestelling van A tot Z af. Er zal geen tuinplant ontbreken.
 
Hoe wij werken?

Veel klanten zijn bereid om kilometers voor onze service om te rijden.

U mag rekenen op: