KWEKERIJ VAN FORMAAT

Wat ooit met een kweektunneltje achter het ouderlijk huis begon, is nu een tuinplantenkwekerij van internationaal formaat.

Specials

Qua kwaliteit verkopen we alles en elke plant in de tuinkwekerij is van betrouwbare kwaliteit. Met betrouwbaar bedoelen we dat onze planten vitaal zijn en groeien. Ze zullen absoluut voldoen aan de maat die u heeft ingekocht.
 
Bonsais behoren tot het vaste assortiment

We kunnen niet alle tuinplanten kweken en vullen ons assortiment aan door unieke en onderscheidende soorten in te kopen. Japanse bonsais bijvoorbeeld. 

Onderscheidende en unieke planten

Naast bonsais verkopen we meer unieke en onderscheidende soorten. Zo kopen we ook aparte vormbomen of solitair bomen of struiken in. Karel en Dirk van Oirschot speuren graag voor u naar de blikvangers in de tuin. In de zomer van 2015 is zodoende een grote partij solitaire heesters en bomen opgekocht van VIP-Tree. 

Bloembakken

Van Oirschot helpt u graag bij het mooi opleveren van kwaliteitstuinen. Daartoe kopen we aparte bloembakken in die u als verpakkingsmateriaal kunt aanbieden. Op die manier kunt u de aangekochte bomen en struiken netjes bij klanten neerzetten. Bij een speciale plant hoort immers een speciale verpakking.